HR Navigatören AB

Stenshamn
370 42 Torhamn

0709-816678

info@ingersvensson.se
www.pellessjöbod.se/

Öppettider:

Pelles sjöbod har öppet lite nu och då, men vår ambition är att ha öppet varje helg under maj månad. Under högsäsong juni-augusti har vi som regel öppet när skärgårdstrafiken anländer till eller avgår från Stenshamn. Vill du vara säker på att vi har öppet ring 0709 816678


Pelles Sjöbod

Pelles sjöbod är belägen i en av sjöbodarna i Stenshamns unika hamnmiljö. Här kan du köpa en uppfriskande glass , en kopp nybryggt kaffe eller läsk tillsammans med en god kaka. Är du extra hungrig kan vi erbjuda lättare måltider av typen ”Take away”.  

Hyr en av våra cyklar så kan du ta med dig picknick korgen på din upptäcktsfärd på Stenshamn och grannön Utlängan. Vill du vara säker på att det finns cyklar lediga när du anländer ring Inger på tel 0709 8166678. 

Har du inte egen båt går det alldeles utmärkt att ta sig ut med skärgårdsbåtarna – se information Blekingetrafiken/tidtabeller/Skärgårdstrafiken/ Karlskrona. 

Vi har öppet lite nu och då men under högsäsongen har vi som regel öppet när skärgårdstrafiken anländer eller avgår från Stenshamn. Vill du vara säker på att vi har öppet ring 0709 816678. 

Boenden på Pelles Sjöbod

Möjligheter till övernattning finns – se  Utlängan Stenshamns Intresseförenings hemsida:

Boende