HR Navigatören AB

Stenshamn
370 42 Torhamn

0709-816678

info@ingersvensson.se
www.pellessjöbod.se/

Öppettider:

Pelles sjöbod har öppet lite nu och då, men vår ambition är att ha öppet varje helg under maj månad. Under högsäsong juni-augusti har vi som regel öppet när skärgårdstrafiken anländer till eller avgår från Stenshamn. Vill du vara säker på att vi har öppet ring 0709 816678


Pelles Sjöbod

I Pelles Sjöbod kan du köpa en kopp nybryggt kaffe tillsammans med en  god kaka eller prova på något närproducerat mathantverk såsom t ex en bit god paj eller lasagne. Till efterrätt kan du njuta av en glass på en brygga i hamnen. Självklart finns här också godis av olika sorter.

Vill du köpa med dig ett minne från Stenshamn, finns det ett stort sortiment av presentartiklar framför allt med marint tema i Pelles Sjöbod.

Vårt motto är högsta kvalitet till humana priser. Har du inte egen båt går det alldeles utmärkt att ta sig ut med skärgårdsbåten som går från Fisktorget inne i centrala Karlskrona eller från Torhamns hamn.

https://www.affarsverken.se/skargardstrafiken/ta-dig-runt/

Hyr en av våra cyklar så kan du ta med dig picknick korgen på din upptäcktsfärd på Stenshamn och grannön Utlängan. Vill du vara säker på att det finns cyklar lediga när du anländer – ring Inger på tel 0709-816678.

Boenden på Pelles Sjöbod

Möjligheter till övernattning finns på Stenshamn om du kontaktar 0733- 864426 alternativt 070-2094409 .