Kafé Måsen

Sandhamn 48
370 42 Torhamn

0732 00 03 53

kontakt@kafemasen.se
www.kafemasen.se

Öppettider:

Helger från 15 maj
Lördag - Söndag kl. 11-19.00
26 juni - 15 augusti
Öppet alla dagar kl. 11-22.00.
Helger från 15 aug – 26 augusti
Lördag - Söndag kl. 11-19.00
Tiderna kan påverkas av gällande restriktioner, evenemang och väder!


Kafé Måsen

Fantastisk havsutsikt tillsammans med en bit mat och god dryck? Njut av en glass i solen? Eller fikasugen? Kom förbi oss på bästa läget i Torhamns hamn! 

Från Kafé Måsens terrass kan du njuta av i en idyllisk småbåtshamn som vetter både mot öppet hav och den vackra skärgården.

Torhamns hamn är en naturlig mötesplats för lokalbefolkningen. Här angör skärgårdstrafiken flera gånger per dag, cyklister och bilister stannar till och under sommartid fylls gästhamnen med både nationella och internationella besökare. Du kan ta ett uppfriskande dopp efter en kort promenad på Kärleksstigen till Pettersvik med sitt fina badvatten.

Under högsäsongen hoppas vi kunna bjuda på livemusik på vår terrass! 

Vi har många sittplatser utomhus och möjlighet för beställning via din telefon utan att gå in om så önskas. Håll er uppdaterade på våra sociala medier eller hemsidan för event och information.

Ny ägare!

Med ett brinnande intresse för service, mat och friluftslivet vågade jag, Philippa Rosensköld, satsa på kafé- och restaurangbranschen och blev Kafé Måsens lyckliga nya ägare mars 2021.

Jag är sedan hösten 2020 nyinflyttad från Laholm till Torhamn, då mannen i sitt arbete fick ny placeringsort. Jag är uppvuxen på en hästgård strax utanför Helsingborg och som 19-åring flyttade jag till Norge, där jag bodde i nästan 7 år. I Oslo tog jag min Bachelor på Handelshögskolan BI och efter en kort men framgångsrik karriär som fastighetsmäklare flyttade jag tillbaka till Sverige.

Under en längre mammaledighet har jag funderat på vad jag nu skulle göra, och ett litet frö växte snabbt upp till att bli den nya ägaren av Kafé Måsen. Jag ser väldigt mycket fram emot årets öppning och för att få fortsätta visa upp en vacker del av Torhamn. 

Väl Mött!

Philippa & Crew Måsen