Café Sött & Salt

Hamnplanen
373 78 Fågelmara

0706 39 61 35
0455 36 60 14

info@sottosalt.se
www.sottosalt.se

Öppettider:

Helgöppet april, maj
Öppet varje dag juni, juli, augusti
Helgöppet september, oktober


Café Sött & Salt

I den gamla filéboden i Kristianopels Hamn driver Helena & Peter ett populärt hamn café där du kan doppa fötterna i havet samtidigt som du njuter av god mat eller en kopp kaffe med hembakat. Här kan du äta en härlig blandning av sött & salt.

Varje dag har vi dagens lunch med olika rätter, både fisk- & kött. Går bra att få veganska, glutenfri- eller laktosfria alternativ. OBS! Allt vi serverar går utmärkt att ta som avhämtning.

Café menyn har våra populära räkmackor, landgångar & baguetter samt olika sallader och bakad potatis. Från vårt eget bageri har vi hembakade kakor, pajer och bakelser.

På kvällen är vår mysiga Bistro öppen med säsongsinspirerad meny av inslag från vår köksträdgård. Beställ gärna en drink från baren, vi har fullständiga rättigheter.

Glassbarer har fått en egen bod med SIA glass goda sortiment.

Vi har skapat en populär mötesplats där både lokalbefolkning och internationella gäster möts. Är ni ett större sällskap är det inga problem med att förboka bord, annars har vi gott om platser.
Vår nya utbyggnad mot havet går även att hyra för bröllop, bussgrupper eller konferenser. Se vår hemsida för menyer och aktiviteter.

Välkomna till oss Helena & Peter med personal