Lantluft i Orranäs AB

Orranäs 426
373 75 Jämjö

073-531 99 56
0455 521 11

info@lantluft.com
www.lantluft.com

Öppettider:

Sommarcafé
Öppnar 2022 20 maj


Café Lantluft

Välkommen till vårt lilla trädgårdscafé, halvägs mellan Kristianopel och Torhamn. Här kan du i lugn och ro inta ditt kaffe och äta något gott till.  Vi serverar framför allt ekologiskt, mest för smakens skull, men på köpet får moder natur lite öm omvårdnad.

Getost från mejeriet nästgårds, lamm från Werstorp eller Spjutbygds gård får du på våra smörgåsar. Vi försöker använda så mycket vi kan av närproducerat mathantverk, smaken är viktig för oss.

Vår ostkaka som vi tillverkar själva efter gammalt traditionellt recept har blivit mycket uppskattad, lite extra god blir den med ekologiska ingredienser. Kanske vill du prova vår våffla, varje morgon gör vi ny smet med det godaste smöret, smaken är viktig för oss.

Vi hoppas att ni ska finna det trivsamt i vårt café, slå dig ner i vårt lilla bibliotek/turistbyrå.

Varmt Välkomna Margareta, Mats och Bea

Boenden på Café Lantluft

Lantluft har också boenden för uthyrning, här nedan ser du de boenden som ni kan hyra. För mer information och möjlighet att boka direkt gå gärna in på vår hemsida och se de boenden vi har att erbjuda.


Stuga Ros

Antal bäddar: 2

Toalett: Toalett, Dusch

Kök: Kokvrå


Solros

Antal bäddar: 6

Toalett: Toalett, Dusch

Kök: Fullt utrustat


Tulpan

Antal bäddar: 5

Toalett: Toalett, Dusch

Kök: Fullt utrustat

Lägenhet som ligger alldeles i närheten av vårt Café Lantluft. Här kan du inta ditt morgonkaffe på verandan som vetter mot öster. Två plan, på övre plan 2 rum med sammanlagt 3 bäddar (knappt ståplats men väldigt mysigt för barn), på nedre plan ett sovrum med 2 bäddar och ett väl tilltaget badrum med dusch. Kök/Allrum med kyl/frys, kaffebryggare brödrost mm.