Lantluft i Orranäs AB

Orranäs 426
373 75 Jämjö

073-531 99 56
0455 521 11

info@lantluft.com
www.lantluft.com

Öppettider:

Sommarcafé
Öppnar 2022 20 maj


Café Lantluft

Välkommen till vårt lantcafé mellan Kristianopel och Torhamn. Här kan du i lugn och ro avnjuta en kopp kaffe inomhus i caféet eller i trädgården.

Här serverar vi bakverk och maträtter, på havtorn och andra råvaror från vår egen trädgårdsodling efter säsong och med produkter från våra vänner utmed Kustvägen och Smakupplevelse Blekinge. Under sommaren har vi några temakvällar med mat eller musik i trädgården.

Du hittar mer information om detta på vår hemsida. Lantluft har också boenden för uthyrning, gå gärna in på vår hemsida och se vad vi har att erbjuda.

Varmt välkomna!

Margareta och Mats

Boenden på Café Lantluft

Lantluft har också boenden för uthyrning, här nedan ser du de boenden som ni kan hyra. För mer information och möjlighet att boka direkt gå gärna in på vår hemsida och se de boenden vi har att erbjuda.


Stuga Ros

Antal bäddar: 2

Toalett: Toalett, Dusch

Kök: Kokvrå


Solros

Antal bäddar: 6

Toalett: Toalett, Dusch

Kök: Fullt utrustat


Tulpan

Antal bäddar: 5

Toalett: Toalett, Dusch

Kök: Fullt utrustat

Lägenhet som ligger alldeles i närheten av vårt Café Lantluft. Här kan du inta ditt morgonkaffe på verandan som vetter mot öster. Två plan, på övre plan 2 rum med sammanlagt 3 bäddar (knappt ståplats men väldigt mysigt för barn), på nedre plan ett sovrum med 2 bäddar och ett väl tilltaget badrum med dusch. Kök/Allrum med kyl/frys, kaffebryggare brödrost mm.