Bond-gården i Olsäng

Olsäng 715
373 78 Fågelmara

0708-­487202

bond-garden@hotmail.com
www.bond-garden.se

Öppettider:

Öppet alla dagar mellan 9.00 till 21.00


Bond-gården i Olsäng

Bondgården-1För många har Bond-gården blivit ett begrepp, då vi säljer nyskördad ljuvligt god sparris i maj och juni.

Även sparrisplantor finns i april och maj till försäljning.

Utöver sparris odlar vi västeråsgurka, sockermajs, jordärtskockor och om sommaren är varm även sötpotatis. Havrekärvar finns under vinterhalvåret

Vi säljer våra produkter i Bond-butiken, som finns utmed kustvägen i Olsäng. Förutom våra egna produkter säljer vi även grannens ekologiska grönsaker, lök, betor, morötter, potatis. Liksom Otto glass, honung från Torhamn, chutney från Anna-Karin, jordgubbar, ägg från frigånde höns inomhus.

Varför inte stanna till en stund efter ett besök på säludden eller badet för att njuta av en glass i statyparken, där barnen kan leka (även vuxna).

På Bond-Gården finns en fin stuga för uthyrning för gäster som stannar en natt eller några veckor. Det finns bastu och badtunna intill stugan, även cyklar och roddbåt ingår.

Varmt välkomna önskar
Alina och Anders

 


Stuga Bond-gården

Antal bäddar: 6

Toalett: Toalett, Dusch

Kök: Fullt utrustat

Välkommen till vår stuga som ligger på gården och går att hyra under hela året.Se djuren,grödorna, låna båten och upplev sälarna på nära håll. Stugan är i två plan om 120kvm med 4 rum och kök . Det finns plats för 6 personer + möjlighet till extrasäng.